Gå til hovedindhold

Skræddersyede løsninger

Vi sammensætter et team af specialister på tværs af juridiske specialer, der matcher klientens behov og sikrer ekspertrådgivning hver gang.

I vores M&A-afdeling, rådgiver vi selskaber, købere, sælgere og finansielle aktører om overtagelsestilbud, virksomhedsoverdragelser, private equity, venture investeringer, infrastruktur, joint ventures, kommercielle partnerskaber, omstruktureringer, medarbejderinvesteringsprogrammer samt alle andre selskabsretlige transaktioner. 

Vi sammensætter et team af specialister på tværs af juridiske specialer, der matcher klientens behov og sikrer ekspertrådgivning hver gang.

Transaktioner kræver ekspertise inden for en lang række juridiske områder. Derfor er vores fokusområde for M&A ikke et juridisk speciale i traditionel forstand. Det er en fællesnævner for alle de mennesker, som indgår i vores transaktionsteams. Vi arbejder i fuldt integrerede teams med spidskompetencer inden for hele transaktionsspektret, som eksempelvis Bank og finans, Arbejds- og ansættelseret og Konkurrenceret – for blot at nævne nogle få.

Vi gør op med standardløsninger, fordi vores erfaring fortæller os, at alle situationer og klienter er forskellige. Vores løfte til markedet er, at vi leverer holdbare løsninger på en engageret måde og med et højt kvalitetsniveau. Vi leverer skræddersyede løsninger, som fungerer i vores klienters kommercielle virkelighed.

Succes er for os ikke kun er en gennemført transaktion.  Vi har modet til at rådgive vores klienter til at sige nej, hvis vilkårene ikke er de rigtige for klienten. Det er det mod og den troværdighed, der skaber og udbygger relationer til vores klienter år efter år.

Fuldt integrerede teams

Vi oplever sjældent, at en opgave kan løses med én kompetence. Derfor består hvert af vores fokusområder af flere juridiske specialer, som vi kombinerer for at løse vores klienters ofte komplekse udfordringer.

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl