Gå til hovedindhold

Fast ejendom

Vi rådgiver de mest aktive aktører inden for alle områder af fast ejendom og er specialister i komplekse ejendomstransaktioner, ejendomsudvikling og asset management.

Vi er stærkt involveret i transaktionsmarkedet og bistår hvert år parterne i nogle af de største og mest komplekse ejendomshandler og udviklingsprojekter. Vi håndterer ​​lejemål og løbende drift som en central del af værdiskabelsen for vores klienter og tilpasser os løbende nye kontraktformer og koncepter. Vi hjælper med finansiering af erhvervsejendomme gennem bl.a. bank- og obligationslån, både i forbindelse med transaktioner og i forbindelse med langsigtet ejerskab af erhvervsejendomme.

Citat af Søren Damgaard

Vi varetager højtprofilerede og komplekse sager, og vores klienter er nogle af de mest aktive aktører på det danske ejendomsmarked.

Søren Damgaard
Partner
Søren Damgaard

Vi er blandt de førende eksperter inden for fast ejendom og har et omfattende netværk af realkreditinstitutter, banker, entreprenører og ejendomsmæglere. Et netværk, vi gerne deler med vores klienter.

Vi skræddersyer vores teams til vores klienter med fokus på at levere praktiske og omkostningseffektive løsninger. Vores partnere deltager aktivt i sagsbehandlingen, og vi arbejder tæt sammen med firmaets øvrige specialister. Vi er passionerede rådgivere, der specialiserer os i at løse komplekse problemstillinger for vores klienter.

Citat af Klientcitat

The team is highly qualified and very service-minded. It possesses the ability to advise on all aspects of real estate – and especially the complicated areas.

Klientcitat
The Legal 500

Nyheder

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl