Gå til hovedindhold

IP

Vi rådgiver om alle forhold vedrørende stiftelse, udnyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder (IP-rettigheder).

Vores jurister har indgående og aktuel viden om den komplekse lovgivning på området, herunder gældende EU-ret og -praksis.

Når vi rådgiver om IP-ret i forbindelse med M&A-transaktioner, er det vores mål at sikre en gnidningsfri overdragelse af IP-rettigheder. Dermed kan vi maksimere værdien og sikre, at driften af de involverede virksomheder ikke påvirkes.

Citat af Kasper Laustsen

Vores team har indgående kendskab til og dyb forståelse for de enkelte bran-chers behov i sager om krænkelse af IP-rettigheder. Vi yder en indsigtsfuld og effektiv rådgivning.

Kasper Laustsen
Associeret partner
Kasper Laustsen

Citat af Klientcitat

The team’s client service and technical expertise in intellectual property matters are excellent. The team is knowledgeable of both the law and the industry and regulatory landscape, whilst being friendly and responsive. It has a sophisticated understanding of nonDanish clients’ expectations, and there were no language barriers. The team is among the best in Europe.

Klientcitat
Chambers and Partners
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl