Gå til hovedindhold

M&A

Vi rådgiver købere, sælgere og finansielle rådgivere om offentlige og private transaktioner samt equity-købere om private equity-finansierede handler.

M&A er et af vores strategiske fokusområder, og vi er kendt for kvalificeret rådgivning i forbindelse med store, komplekse transaktioner. Målet er altid at opnå den bedste pris og de bedste vilkår for vores klienter.

M&A kan kun løses i teams. ”M&A” hos Bruun & Hjejle er en fællesnævner for alle de mennesker, som indgår i vores transaktionsteams. Det spænder vidt og kræver, at en hel række af strategiske specialer kan arbejde sammen om én gennemarbejdet leverance, eksempelvis Bank og finans, Arbejds- og ansættelsesret og Konkurrenceret – for blot at nævne nogle få.

Citat af Morten Jensen

Vi er førende inden for M&A, og vores jurister er blandt de mest anerkendte i branchen.

Morten Jensen
Partner
Morten Jensen

Mange af vores M&A-transaktioner foregår på tværs af grænser, og vi samarbejder med dygtige globale og lokale advokatfirmaer rundt om i verden.

Citat af Klientcitat

Very competent; younger employees support partners well and they act as a good team. They are pleasant to work with, they understand our wishes and requirements, and they have a high level of competence within their field. I would rate them as the best team in town, for us at least.

Klientcitat
Chambers and Partners

Nyheder

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl