Gå til hovedindhold

Privatlivspolitikker og betingelser

Hos Bruun & Hjejle værner vi om den måde, vi behandler personoplysninger på, datasikkerhed og fortrolighed. I vores privatlivspolitikker kan du læse, hvordan vi behandler de oplysninger, vi kommer i besiddelse af, når du som klient, bruger eller lign. benytter dig af vores juridiske services eller besøger vores hjemmeside m.v. Du finder de forskellige privatlivspolitikker herunder.

Du kan læse vores privatlivspolitik for blandt andet brugere af vores hjemmeside, deltagere i kurser eller events, registreret i vores CRM system, kontakt hos leverandører og samarbejdspartnere samt nærmeste pårørende til en af vores medarbejdere. Derudover kan du læse mere om vores behandling af personoplysninger i relation til hvidvaskloven.

Som klient behandler vi også dine personoplysninger i forbindelse med juridisk rådgivning og sagsbehandling. Du kan læse mere i vores privatlivspolitik for juridisk rådgivning og sagsbehandling.

Hos Bruun & Hjejle har vi etableret en whistleblowerordning, og du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med denne ordning i vores privatlivspolitik for whistleblowerordning og for vores medarbejdere her.

Som klient i vores Fast ejendom-afdeling kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik for købere og sælgere af fast ejendom.

Som debitor, fordringshaver, medarbejder og ledelse eller personlig skyldner i forbindelse med en rekonstruktion eller en konkurs, hvor vores Rekonstruktion og insolvens-afdeling har været ansvarlig, kan du læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i nedenstående privatlivspolitikker:

 

Betingelser for brug af hjemmesiden

Denne hjemmeside tjener alene informationsformål. Oplysningerne kan ikke opfattes som professionel juridisk rådgivning.

Bruun & Hjejle og vores advokater er underlagt Advokatsamfundets etiske regler, der kan findes på www.advokatsamfundet.dk.

Vi bestræber os på løbende at opdatere denne hjemmeside, men vi påtager os ikke ansvar for fejlagtige eller mangelfulde oplysninger.

Reproduktion, distribution, genudgivelse eller retransmission af informationer fra hjemmesiden er ikke tilladt uden forudgående skriftligt samtykke fra Bruun & Hjejle.

Vi fraskriver os ethvert ansvar for adgangen til eller indholdet af andre hjemmesider, der indeholder links til Bruun & Hjejles hjemmeside, eller som vores hjemmeside linker til.

Vi tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at hjemmesiden ikke indeholder vira. Skulle vira forekomme, fraskriver Bruun & Hjejle sig ethvert ansvar for tab som følge heraf.

Bruun & Hjejles CVR-nr. er 37 97 51 92.

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl