Gå til hovedindhold

IT og medier

Vi yder specialiseret rådgivning om IT-relaterede spørgsmål, både til klienter i og uden for IT-branchen. Vi rådgiver desuden bredt om medieret, herunder overgangen fra trykte til elektroniske medier, mediekonvergens og udviklingen inden for sociale medier.

Vi er certificerede IT-advokater og har særlige kompetencer inden for IT-tvister, herunder som Fast Track Arbitrators. Effektiv rådgivning til vores klienter kræver både indsigt i eksisterende teknologi, evne til at forstå nye teknologier og forståelse for anvendelsesmulighederne i en kommerciel og strategisk sammenhæng.

Vores jurister har indgående kendskab til mediemarkedet og udviklingen inden for trykte, æterbårne og digitale medier.

Citat af Morten Stadil

Indenfor IT og i mediebranchen er tid den afgørende faktor. Vi er tilgængelige og har fuld opmærksomhed på vores klienters behov for hurtig rådgivning.

Morten Stadil
Partner
Morten Stadil

Vi har med stor succes ydet hurtig rådgivning til mediebranchen og minimeret risikoen for, at administrative beslutninger gik klienten imod.

Vi har omfattende erfaring med repræsentation af mediehuse og privatpersoner i sager om injurier, ærekrænkelse og privatlivets fred.

Citat af Klientcitat

Strong business understanding combined with excellent legal knowledge.

Klientcitat
The Legal 500
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl