Gå til hovedindhold

Bank og finans

Vi tilbyder specialiseret rådgivning om alle former for finansieringstransaktioner og derivater og regulatorisk rådgivning til finansielle virksomheder og organisationer.

I finansierings- og derivattransaktioner hjælper vi vores klienter med at udnytte gunstige markeder og opnå de bedst mulige vilkår, samtidig med at vi forvalter eventuelle risici og begrænser omkostningerne. Det kræver både innovative løsninger og opdateret viden om de gængse standarddokumenter, markedspraksis, trends og teknikker samt evnen til at samarbejde i teams på tværs af specialer.

Citat af Thomas Skjellerup

Vi samarbejder tæt med vores kolleger fra M&A, Private equity, Fast ejendom og Rekonstruktion og insolvens, så vi kan træffe hurtige og effektive beslutninger.

Thomas Skjellerup
Partner
Thomas Skjellerup

Kernen i vores regulatoriske rådgivning er at hjælpe vores klienter med at forvalte risici og afdække muligheder i det komplekse regelsæt for finansielle virksomheder.

Citat af Klientcitat

The Bruun & Hjejle Banking & Financing team is highly experienced in loan financing, real estate financing and bond financing. They are diligent, service-minded, and flexible.

Klientcitat
The Legal 500
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl