Gå til hovedindhold

Databeskyttelse – GDPR

Databeskyttelsesreglerne rammer i dag stort set alle former for kommercielle aktiviteter, og der stilles store krav til både private virksomheder og offentlige myndigheder, der har behov for at behandle personoplysninger.

Vi yder specialiseret rådgivning vedrørende alle juridiske aspekter af databeskyttelse og omsætter den komplekse regulering til praktisk anvendelig og strategisk rådgivning til vores klienter i f.eks. den finansielle sektor, medicinalbranchen, mediebranchen eller andre særregulerede områder.

I samarbejde med husets øvrige relevante specialer bistår vi med overholdelse af databeskyttelsesretten i relation til særligt virksomhedsoverdragelser, retssager, advokatundersøgelser og konkursbehandling. I den forbindelse rådgiver vi f.eks. om enkelte behandlingsaktiviteters overholdelse af reglerne eller gennemførslen af større complianceprojekter. Vi hjælper også med at udarbejde privatlivspolitikker, databehandleraftaler og anden GDPR-dokumentation, ligesom vi også ofte bistår vores klienter med klage- eller tilsynssager for Datatilsynet eller håndtering af brud på persondatasikkerhed.

Citat af Anna de Vos-Zehngraff

Vi rådgiver vores klienter om alle aspekter af databeskyttelse og minimerer risikoen for skade på omdømme og sanktioner fra myndigheder.

Anna de Vos-Zehngraff
Associeret partner
Anna de Vos-Zehngraff
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl