Gå til hovedindhold

Entreprise

Vi rådgiver nationale og internationale klienter om bygge- og anlægssektorens retsforhold og er juridisk rådgiver på mange af de største og mest højprofilerede entrepriseprojekter i Danmark.

Vi rådgiver klienter om tvister, der opstår under udførelsen af store og komplekse byggeprojekter og har betydelig proceserfaring og kendskab til den strategiske planlægning samt håndteringen af de kommercielle hensyn, der ofte spiller ind, når tvisterne skal håndteres under byggeriet eller efterfølgende.

Citat af Christian Johansen

Vi er toprangeret i de største juridiske guides og er rådgiver på nogle af de største og mest komplekse byggeprojekter i Danmark i nyere tid.

Christian Johansen
Partner
Christian Johansen

Vores rådgivning favner bredt. Vi bistår både vores klienter i udbudsfasen med udarbejdelse af udbudsmateriale og evaluering af udbud og tilbud, i kontraktindgåelsesfasen med udarbejdelse af kontraktvilkår og forhandling af kontrakter og i udførelsesfasen med korrekt håndtering af potentielle tvister og begrænsning heraf. Vi repræsenterer naturligvis også klienter i efterfølgende tvister for domstolene og i danske og internationale voldgiftsretter.

Vi sammensætter vores team til den enkelte opgave med fokus på at levere optimale og omkostningseffektive løsninger. Vores partnere deltager aktivt i sagsbehandlingen, og vi arbejder tæt sammen med firmaets øvrige specialister.

Citat af Klientcitat

Second to none within construction law. Service and work are done swiftly and diligently – always with the client’s best interest in mind.

Klientcitat
The Legal 500
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl