Gå til hovedindhold

Vilkår

Hos Bruun & Hjejle er tiltrækning og fastholdelse af dygtige medarbejdere en grundsten i vores forretning. Derfor bestræber vi os på at tilbyde de bedst mulige rammer for vores medarbejdere, så de kan fokusere på at præstere deres ypperste i hverdagen.

Bruun & Hjejles succes udspringer af vores medarbejdere. Derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde gode ansættelsesvilkår og skabe en attraktiv arbejdsplads, så vi fortsat kan tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere. Her har vi samlet en oversigt over vores ansættelsesvilkår, hvor du blandt andet kan læse mere om løn, pension, barsel og medarbejdergoder.

Konkurrencedygtig løn og pensionsordning

Bruun & Hjejle tilbyder en konkurrencedygtig fast løn til alle jurister og en timeløn, der ligger i toppen af markedet, til alle jura- og erhvervsjurastuderende. Derudover tilbyder vi bonusordning til alle advokater, erhvervsjurister, advokatfuldmægtige og erhvervsjuridiske fuldmægtige, som honorerer den ekstraordinære, værdiskabende indsats. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, erfaring og indhold i jobbet samt en årlig samtale om regulering af vilkår, herunder løn og andre goder, til medarbejdere i Business support.

Alle fastansatte medarbejdere i Bruun & Hjejle bliver automatisk en del af Bruun & Hjejles konkurrencedygtige, obligatoriske pensionsordning. For timelønnede – både jura- og erhvervsjurastuderende og studenter i Business support – er deltagelse i pensionsordningen et tilbud.

Forsikringer

Bruun & Hjejle har en sundhedsforsikring hos Danica Pension. Sundhedsforsikringen giver dig hurtig adgang til privathospital og andre behandlere, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Tilbuddet indeholder blandt andet akut psykologisk rådgivning, behandling i udlandet, mulighed for at få en second opinion på en diagnose eller behandling samt mulighed for at ringe til en professionel rådgiver, hvis nogen i din familie er syge.

Bruun & Hjejle har en ulykkesforsikring hos Codan, som gælder alle medarbejdere. Ulykkesforsikringen giver dig mulighed for at få udgifter til specialbehandling dækket og hjælp til andre udgifter, såsom ændring af bolig, og dødsfaldsdækning. Du er dækket døgnet rundt, uanset om du er på arbejde eller holder fri.

Ferie

Vi følger ferieloven, som giver alle medarbejdere ret til 5 ugers ferie i ferieåret. Derudover optjener du løbende op til 5 feriefridage. Optjente, men ikke afholdte, feriefridage kan du få udbetalt ved fratræden.

Barsel

Det er afgørende for os at give alle medarbejdere mulighed for at udfolde deres fulde potentiale, og det kræver selvfølgelig også, at der er gode rammer for familieliv. Derfor har vi taget et vigtigt skridt for at sikre bedre ligestilling. Vi introducerede efter god dialog med vores medarbejdere, og som det første advokatfirma i Danmark, en ny barselsordning for virksomhedens ansatte. Ordningen omfatter, at alle, uanset køn, vil blive tilbudt 24 ugers betalt orlov i forbindelse med barsel.

Samtaler under barsel

Vi har stor respekt for, at vi som individer er forskellige, og derfor tror vi heller ikke på, at der findes én løsning for alle. Det kommer til udtryk i tilgangen til vores medarbejdere og deres udvikling. Nogle medarbejdere vil have lyst til meget kontakt i løbet af en barselsorlov, mens andre vil have lyst til mindre kontakt. I perioden op til orloven kontaktes alle vores medarbejdere, uanset køn, for at vi sammen kan lægge en plan for, hvordan de ønsker kontakten under orloven skal forløbe. Initiativet skal medvirke til, at man som medarbejder får en god orlov, mens man stadig føler, at man er en del af Bruun & Hjejles fællesskab. Det er samtidig med til at sikre en god overgang fra et arbejdsliv uden børn til et arbejdsliv med børn.

Personalegoder

Vi tilbyder en række personalegoder og har samlet et udpluk nedenfor.

  • In house-sundhedsordning (massage, fysioterapi og ergoterapi)
  • Kantineordning i særklasse – vores dygtige køkkenpersonale sørger for brændstof til medarbejderne i form af sund og bæredygtig mad, og du har som medarbejder mulighed for at blive en del af vores morgenmads- og frokostordning. Derudover tilbyder køkkenet aftensmad til medarbejdere, som arbejder efter 18.30
  • Erhvervskort til bus, tog og metro, som Bruun & Hjejle køber og formidler mod træk i bruttolønnen
  • Parkering hos Q-Park – Bruun & Hjejle afholder udgift til parkeringsplads mod træk i bruttolønnen
  • Efteruddannelse – du har mulighed for at indgå en orlovs- og lønomlægningsaftale til brug for eksempelvis studieafgift og husleje ved studieophold i udlandet
  • Influenzavaccine
  • Renseriordning
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl