Gå til hovedindhold

Proces

Vi er rådgivere i danske og internationale rets- og voldgiftssager og i forbindelse med mægling. Vi varetager også hele spektret af undersøgelser og disciplinærsager. Vi har desuden betydelig erfaring med sager om økonomisk kriminalitet og med at bistå store virksomheder med komplekse interne undersøgelser og straffesager.

Vi har ry for at være en autoritet i konfliktløsning, og vores klienter er blandt andet multinationale selskaber, finansielle virksomheder, forsikringsselskaber, internationale organisationer og regeringer.

Vi har et internationalt perspektiv og behandler voldgift som en disciplin, der er adskilt fra retssager.

Målet er altid at levere det bedste resultat i forhold til hastighed, omkostningseffektivitet og betydningen for klientens omdømme.

Citat af Ole Spiermann

Vi har foretaget flere interne undersøgelser på vegne af finansielle institutioner, bestyrelser og revisionsudvalg og har betydelig erfaring med at håndtere de komplekse juridiske, kommercielle og omdømmemæssige risici, der kan opstå som følge af påstande om uredelige handlinger, økonomisk kriminalitet og regulatoriske undersøgelser.

Ole Spiermann
Partner
Ole Spiermann

Tvister omfatter altid et eller flere juridiske specialer. Vores procesteam har særlig erfaring inden for en række specialer og sektorer, eksempelvis M&A voldgift, kapitalmarkedsretssager, sager inden for bank og finans samt olie og gas m.m. For at sikre den bedst mulige rådgivning arbejdes der i teams med specialister fra en række områder. Vores procesfolk arbejder løbende sammen med specialister fra bl.a. Konkurrenceret, Fast Ejendom, Energi og Infrastruktur, Børs- og Kapitalmarkeder og M&A.

Citat af Klientcitat

They are top-level and highly qualified within dispute resolution. The team have skills of the highest level. They are no-nonsense, and are very good for international work.

Klientcitat
Chambers and Partners
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl