Gå til hovedindhold

Konkurrence og EU

Vi dækker alle områder inden for konkurrenceret i både Danmark og EU, herunder fusionskontrol og kartelundersøgelser. Vi rådgiver også om offentlige udbud, generel EU-ret og fri bevægelighed.

Vi har omfattende ekspertise inden for spørgsmål om dominerende stilling og statsstøtte samt det juridiske grundlag for offentligt ejede og regulerede virksomheder. Vi har rådgivet i flere banebrydende konkurrence- og statsstøttesager ved de danske domstole og EU-Domstolen.

Vi yder også proaktiv rådgivning og engagerer os aktivt i compliance-spørgsmål, så vi kan minimere risikoen for overtrædelse af konkurrenceretten.

Citat af Frederik André Bork

Vores team er meget erfarent inden for fusionskontrol, og de sidste 10 år har vi været involveret i en lang række sager i både Danmark og EU inden for en række væsentlige sektorer – eksempelvis energi, finans, fast ejendom, design, medier og transport for blot at nævne nogle få.

Frederik André Bork
Partner

Citat af Klientcitat

The team is supremely knowledgeable, well rounded (able to operate across a number of areas of the law including antitrust, civil disputes and criminal proceedings), well connected and commercial.

Klientcitat
The Legal 500
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl