Gå til hovedindhold
Case
23. april 2024

Logis Solutions solgt til ESO

Vi har rådgivet ejerne af Logis Solutions i forbindelse med salget til ESO, et porteføljeselskab af Vista Equity Partners og Accel-KKR.

Logis Solutions, etableret i 2000, er en dansk softwarevirksomhed, der er specialiseret i udvikling indenfor computer aided-dispatch, logistik- og billingsoftware skræddersyet til sundhedssektoren, herunder ambulance- og brandvæsen, hospitaler og myndigheder. Logis er til stede i store dele af verden med aktiviteter i Europa, Nordamerika, Australien og New Zealand. 

ESO, som blev grundlagt i 2004 i USA, er førende inden for data- og softwaresektoren og leverer avancerede softwareløsninger til en bred vifte af kunder i Nordamerika. Disse løsninger er designet til at forbedre sundhed, sikkerhed og offentlige tjenester. 

Opkøbet af Logis positionerer ESO som det første firma, der effektivt integrerer data på tværs af hele sundhedskontinuumet, hvilket gør virksomheden til en førende leverandør af alsidige løsninger, der forbedrer sundhed og sikkerhed ved hjælp af data.

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl