Gå til hovedindhold

FinTech

Vi tilbyder specialiseret rådgivning på et højt niveau inden for alle FinTech-områder.

Vi har i mange år dedikeret vores indsats til digitalisering inden for den finansielle sektor. Vi opererer i et komplekst reguleringslandskab, der kræver en dybdegående forståelse af lovgivning på nationalt og internationalt plan inden for en branche, der er særlig påvirket af den hastige teknologiske udvikling. Vi tilbyder rådgivning omkring reguleringsmæssig compliance og hjælper vores klienter med at navigere gennem komplekse lovgivningsmæssige krav og forpligtelser.

Vi har en specialiseret, tværfaglig FinTech gruppe, der er sammensat af eksperter med omfattende erfaring inden for forskellige juridiske områder. Ved at samarbejde på tværs af afdelingerne kan vi opretholde en stringent og høj kvalitet i vores løsninger.

Citat af Kasper Laustsen

Vores dybdegående forståelse af den finansielle sektors komplekse reguleringslandskab og den hastige teknologiske udvikling gør til-sammen, at vi kan guide vores klienter gennem FinTech-verdenen med fokus på både juridiske og kommercielle behov.

Kasper Laustsen
Associeret partner
Kasper Laustsen

Vi forstår kompleksiteten og de udfordringer, som virksomheder i FinTech-sektoren står over for. Vores erfaring spænder over en bred vifte af juridiske områder relateret til blandt andet opstart, håndtering af persondata, finansiering og samarbejder.

Citat af Klientcitat

Bruun & Hjejle are very structured and good at balancing when there is a need to bring suggestions and when to reach out to the client - they're always very responsive when contacted.

Klientcitat
Chambers and Partners
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl