Gå til hovedindhold

FDI & Foreign Subsidies

Vi bistår danske og udenlandske klienter med rådgivning inden for alle aspekter af Foreign Direct Investments (FDI).

De danske FDI-regler sætter begrænsninger for udenlandske virksomheders og personers muligheder for at erhverve ejerandele, stemmerettigheder eller tilsvarende kontrol over danske virksomheder inden for bestemte, følsomme sektorer.

FDI-reglerne kan have stor betydning for, hvem der kan investere i en dansk virksomhed – og hvem en ejer af en dansk virksomhed kan sælge til. 

Vores erfarne specialister rådgiver danske og udenlandske klienter med at lægge en effektiv FDI-strategi, så de kan håndtere de komplekse regulatoriske rammer, der styrer internationale investeringer. Vi skaber størst mulig deal-certainty og sikrer, at FDI-reglerne ikke unødigt forsinker transaktionsprocessen eller udelukker investorer fra at deltage heri.

Vi bistår med danske og multinationale FDI-screeninger i samarbejde med nogle af de dygtigste advokater i udlandet. Vi gennemfører præ-screeningsprocedurer og anmelder investeringer efter både de obligatoriske og frivillige danske anmeldelsesregler. Vi rådgiver også tilbudsgivere i forbindelse med udbudsprocesser, der er omfattet af FDI-reglerne.

Citat af Frederik André Bork

Vi har hjulpet nogle af de største aktører igennem højkomplekse FDI-processer – både multinationale investorer og sælgere, som ønsker en effektiv købs-/salgsproces.

Frederik André Bork
Partner
Frederik André Bork

Vi bistår desuden også danske og udenlandske klienter med rådgivning inden for alle aspekter af Foreign Subsidies (FSR).

Vi gennemfører FSR-screeninger og anmelder FSR-pligtige fusioner til Kommissionen. Vi hjælper klienter med at svare på FSR-henvendelser fra Kommissionen og bistår ved kontrolundersøgelser. Vi rådgiver endvidere tilbudsgivere i udbudsprocesser, der er omfattet af FSR-reglerne.

Citat af Klientcitat

It is a very pragmatic and knowledgeable team.

Klientcitat
Chambers and Partners
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl