Gå til hovedindhold

Vores historie

Selvom Bruun & Hjejle i dag er et af Danmarks største advokatfirmaer med næsten 150 års historik, er nytænkning og forandringsparathed nogle af kerneværdierne i huset. Vi har gennem tiden været modige nok til konstant at udvikle og styrke vores forretning og fællesskab gennem innovation. Vi er rådgivere og eksperter inden for M&A, Fast ejendom og Proces, og vi er ikke bange for at yde løsningsorienteret rådgivning.

Firmaets historie er først og fremmest en daglig reminder om vores fælles ambition. At firmaet hele tiden skal udvikle sig til et endnu bedre firma og et endnu stærkere fællesskab. De forrige århundreders støv har vi for mange år siden rystet af os. Selvom Bruun & Hjejle er blandt Danmarks største advokatfirmaer, har vi for lang tid siden taget en beslutning om ikke at være full service. I vores øjne er det hverken troværdigt eller holdbart at forsøge at være bedst til det hele. Derfor har vi været modige nok til at fokusere på kun tre områder: M&A, Fast ejendom og Proces. Det giver os mulighed for at forstå de forretninger, vi beskæftiger os med, i dybden, og for at finde løsninger, der sætter nye standarder.

At vi ikke er full service betyder også, at vi betragter os selv som både mindre og mere agile. Med en gennemsnitlig partneralder, der er lavere end gennemsnittet hos konkurrenterne, er vi i øjenhøjde med et marked, som efterspørger nytænkning og forandringsparathed i både løsningsmodeller og samarbejdsstrukturer.

Bruun & Hjejles historie tager sin begyndelse i 1878, hvor højesteretssagfører Charles Shaw grundlagde det advokatfirma, der senere blev kendt som Hjejle Gersted Mogensen. I 1922 grundlagde H.H. Bruun, der også var højesteretssagfører, sit advokatfirma, der senere tog navnet efter hans søn Jonas Bruun. Begge advokatfirmaer var i årtier blandt de førende i den danske advokatbranche og opnåede fremtrædende positioner som rådgivere inden for talrige områder. I 2009 fusionerede de to advokatfirmaer til Bruun & Hjejle med ønsket om at skabe et unikt, stærkt fællesskabsorienteret advokatfirma drevet af nogle af landets førende jurister.

Faktisk afspejler nytænkning og forandringsparathed sig i alt, hvad vi gør, for vi er, og insisterer på at være, anderledes i Bruun & Hjejle. Vi sætter teamet før egoet, og vores passion for løsninger styrker både vores eksekveringsevne og beslutningskraft, når vi rådgiver vores klienter, om de skal gå til højre eller venstre. Det er nemlig et af vores løfter til omverdenen, at vi har holdninger og kommer med anbefalinger – i stedet for blot at opstille scenarier. Vi er juridiske rådgivere, der faktisk tør rådgive. Det er måske ikke normalt – men vi tør godt tage et opgør med juraens disclaimer-kultur, men vi har jo også altid et helt team i ryggen.

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl