Gå til hovedindhold

Venture capital

Vi rådgiver både startups, scaleups og venture capital fonde i alle juridiske spørgsmål relateret til virksomheder i vækst, herunder etablering, virksomhedsoverdragelser, kapitalfremskaffelse, exit og venture capital-investeringer.

Vi er eksperter inden for rådgivning om venture capital, hvor vi tilbyder specialiseret rådgivning til startups, growth-selskaber, VC-fonde og andre investorer, og vi har en lang historik med at vejlede klienter gennem komplekse venture capital-transaktioner.

 

Citat af Samuel O'Doherty Jensen

Vi er førende inden for M&A, og vores jurister er blandt de mest anerkendte i branchen. Vi har omfattende erfaring med startups i alle stadier og har et stort netværk inden for både danske vækstvirksomheder og investorer

Samuel O'Doherty Jensen
Partner
Samuel O'Doherty Jensen

Vores bistand omfatter rådgivning vedrørende alle aspekter af venture capital-investeringer, herunder strukturering af investeringsaftaler, ejeraftaler, due diligence, incitamentsprogrammer samt strategier for kapitalfremskaffelse og exit. Vi har desuden forståelse for både de juridiske og kommercielle udfordringer.

Citat af Klientcitat

The lawyers at Bruun & Hjejle can handle very complex matters with a number of different stakeholders and adjust for special circumstances.”

Klientcitat
Chambers and Partners
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl