Gå til hovedindhold

Undersøgelser

Bruun & Hjejle har omfattende ekspertise og erfaring inden for undersøgelser for både private virksomheder og offentlige myndigheder.

Alle organisationer håndterer undersøgelser fra tid til anden, og undersøgelser kan tage mange forskellige former. 

Behovet for en undersøgelse kan udgå fra en whistleblower, et medie, en myndighed, en intern kontrolfunktion eller organisationens ledelse.

Der kan være behov for ekstern bistand i forbindelse med en intern undersøgelse eller til brug for gennemførelse af interview(s). Der kan også være tale om en ekstern undersøgelse til afdækning af et begivenhedsforløb og/eller foretagelse af juridiske vurderinger. 

Bruun & Hjejles kompetencer inden for undersøgelser er second-to-none, og vi sad bl.a. med i udvalget under Advokatrådet, der udarbejdede vejledningen om advokatundersøgelser af 5. september 2022.

Citat af Ole Spiermann

Det, der får organisationer til at ende i en knibe, er det, de har gjort eller burde have gjort tidligere.

Det, der får organisationer ud af en knibe, er det, de er villige og i stand til at gøre.

Ole Spiermann
Partner
Ole Spiermann

Bruun & Hjejle har praktisk erfaring med de retningslinjer eller best practice, som gælder for undersøgelser, herunder angående de berørte og involveredes rettigheder, indsamling af materiale, forberedelse og afvikling af interviews, fortrolighed og behandling af persondata. 

Vores uafhængighed og integritet er styrende for vores arbejde, herunder for gennemførelsen af uvildige undersøgelser, og vi sørger altid for et slutprodukt, der både er og fremstår sagligt og ikke dikteret af forudfattede meninger. 

Citat af Klientcitat

All team members thrive on complexity and sophisticated matters.

Klientcitat
Chambers and Partners
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl