Spring til hovedindhold

Fast Ejendom og Entreprise

Vores afdeling for fast ejendom og entreprise rådgiver om alle områder inden for fast ejendom, herunder komplekse ejendoms­transaktioner, finansiering, ejendomsudvikling og entrepriseret. Vi har varetaget et stort antal højtprofilerede og komplekse sager, og blandt vores klienter er nogle af de mest aktive aktører på det danske ejendoms­marked.

Afdelingen har for nylig rådgivet API om køb af 22 erhvervsejendomme til en værdi af DKK 660 millioner samt DnB Nor Bank ASA i forbindelse med salg af en portefølje på 1,083 ejerlejligheder i 22 ejendomme beliggende i Storkøbenhavn. Vi har også rådgivet Copenhagen Metro Team i forbindelse med det succesfulde bud på bygningen af Københavns Cityring (metro).

Vi repræsenterer jævnligt internationale investorer på det danske marked. Vi har en solid forståelse for vores internationale klienters behov for at forstå det danske ejendomsmarkeds særlige karakteristika, herunder det danske real­kredit- og tinglysningssystem osv.

Vi har et omfattende netværk blandt førende realkreditinstitutter, banker, entreprenører, ejendomsmæglere og andre vigtige aktører på det danske ejendomsmarked. Vi deler gerne vores professionelle netværk med vores klienter.

I et tæt og integreret samarbejde med andre eksperter i firmaet trækker vi løbende på ekspertise fra andre faggrupper inden for skat, finansiering, offentlig regulering, frednings- og planlovgivning mv. Derved finder vi innovative løsninger og sikrer  førsteklasses full service til vores klienter inden for fast ejendom.

Vores partnere deltager i høj grad aktivt i sagsbehandlingen, og vi bestræber os på hurtigt og omkostningseffektivt at levere banebrydende ekspertise med fokus på praktiske løsninger. Vores afdeling for fast ejendom og entreprise består af en passende blanding af specialiserede partnere, advokater og fuldmægtige,der for hver sag sammensættes i teams på den mest omkostningseffektive måde.

“Our general impression of Bruun & Hjejle as a high-quality law firm has been confirmed. We greatly appreciate the team’s commitment, responsiveness, service-minded approach and understanding of business challenges” (Chambers Europe) "Very experienced, good negotiators with good chemistry. There is a great culture and consistency through the firm, which really puts them on the map for me." (Chambers Europe 2015)

Skat DNB fast ejendom blackrock Kombit - fast ejendom