Gå til hovedindhold

Socialt sammenhold

Vi sætter team før ego - både når det kommer til den måde, vi arbejder på, og den måde, vi omgås hinanden på. Det sociale sammenhold er definerende for kulturen i Bruun & Hjejle, og vi gør meget for at sikre, at vores medarbejdere trives socialt.

Et skræddersyet forløb for nye fuldmægtige, medarbejderdrevne sociale udvalg, fejring af bestallinger og andre vigtige begivenheder og meget mere. Et stærkt socialt sammenhold prioriteres i Bruun & Hjejle, for vores medarbejdere skal trives både fagligt og socialt.

Hos Bruun & Hjejle kommer vi hinanden ved fagligt og socialt. Alle kender alle, og det mærkes positivt i samarbejdet. Sammenholdet styrkes yderligere af faglige og sociale arrangementer – både for hele virksomheden og for de enkelte afdelinger og medarbejdergrupper.

Medarbejderdrevne udvalg

Bruun & Hjejle har en række medarbejderdrevne udvalg, som støtter op om det sociale sammenhold. Blandt de mere aktive udvalg er B&H Sport og B&H Fodbold. B&H Sport arrangerer sportsaktiviteter, som rummer noget for enhver smag. Tidligere har vi for eksempel haft badminton, padel, klatring, forhindringsløb, e-sport og cykelløb på programmet. B&H Fodbold er for de fodboldglade medarbejdere. B&H Fodbold deltager i den prestigefyldte advokatfodboldturnering, hvor der er god opbakning fra resten af huset, når de store advokatfirmaer tørner sammen på fodboldbanen.

Af de mere festlige udvalg har vi festudvalget og fredagsbarudvalget. Festudvalget arrangerer et par af de traditionsrige fester, bl.a. sommerfesten i august og nytårsfesten i januar, som mange medarbejdere forventningsfuldt ser frem til hvert år. Fredagsbarudvalget skaber hyggelige rammer for ca. fem fredagsbarer om året, og her har vi blandt andet prøvet kræfter med oktoberfest, quiz & drinks og eksotisk fredagsbar. Endelig har vi Aktivitetsudvalget, som sørger for alternative arrangementer, hvor kun fantasien sætter grænser. Her har vi prøvet kræfter med bl.a. lerdueskydning, udendørsteater, biograftur og paintball.

Udover de medarbejderdrevne initiativer deltager vi i den årlige DHL Stafet, hvor medarbejdere på kryds og tværs mødes for at løbe, gå og hænge ud med hinanden efter stafetten. Der er som regel god opbakning til DHL Stafetten, og vores fantastiske køkken sørger for, at vi hverken mangler vådt eller tørt.

Beskikkelser

Det er svært ikke at blive en smule begejstret, når vores fuldmægtige opnår deres bestalling, og derfor markerer Bruun & Hjejle disse begivenheder med fejringer, som foregår i festlige rammer hos Bruun & Hjejle med familie, venner og kolleger.

Gode indsatser for studerende og fuldmægtige

Det er vigtigt for Bruun & Hjejle at skabe gode indsatser for vores mange fuldmægtige og studerende, blandt andet i form af tilbud, som støtter op om det sociale sammenhold. Launch er et af de mange initiativer, som sikrer, at de fuldmægtige kommer godt fra start fagligt og socialt. Læs mere om Launch her. Herudover har de fuldmægtige og studerende selv egne festudvalg, der sørger for fester for henholdsvis studenter- og fuldmægtiggruppen.

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl