Spring til hovedindhold

GRO Fund I K/S investerer trecifret millionbeløb i Trifork

12.06.2015

Gro Fund I, med et af Danmarks største pensionsselskaber, Danica Pension, som investor, har indgået aftale om at investere et trecifret millionbeløb i det danskejede softwareselskab Trifork, som bl.a. står bag MobilePay for Danske Bank.

GRO fund investerer i Trifork

Med investeringen ejer GRO Fund I nu 20% af aktierne i Trifork. Fonden skal hjælpe Trifork med at få kontakt til finansmarkederne og en børsnotering i udlandet. Selskabet har hovedsæde i Schweiz, men er danskejet, og har en lang række datterselskaber fordelt over hele Europa. Transaktionen er sket under dansk ret. Det er den første investering, GRO Fund I gennemfører, siden fonden blev etableret ultimo 2014.

Bruun & Hjejle har været involveret i alle aspekter af transaktionen, herunder due diligence, analyse af selskabets IPR-håndtering, strukturering af investeringen og GRO managements medinvestering samt udarbejdelse og forhandling af dokumentationen.

Trifork  tilbyder en række konsulentydelser rettet mod back-end-delen af software- og app-udvikling. Udover MobilePay står Trifork bag løsninger for bl.a. Credit Suisse, Danfoss og DSB. Trifork omsatte i 2014 for 307  mio. kr.

Bruun & Hjejle har rådgivet GRO Fund I. Transaktionen understreger Bruun & Hjejle’s fokus på unoterede investeringer i teknologi-virksomheder.

Download pdf.