Gå til hovedindhold
Partner

Liv Helth Lauersen

  • Entreprise
  • Proces
Liv Helth Lauersen

Liv er specialiseret i entreprise- og udbudssager. Hun har mere end 20 års erfaring i voldgiftssager og tvister i bygge- og anlægsbranchen, og hun har forestået nogle af de mest principielle sager i nyere tid, herunder MgO-komplekset, som repræsenterer den største byggeskandale i mange årtier.

Liv har stor erfaring med nogle af de mest langvarige og komplicerede voldgiftssager i forbindelse med de absolut største bygge- og anlægssager i Danmark.

Sammen med sit team rådgiver Liv især danske og internationale klienter i byggeriet (bygherrer, boligselskaber, entreprenører, rådgivere m.v.) om udvikling af kontrakter, i tvister under udførelse og håndtering af tvister i forligsforhandlinger, retssager, voldgiftssager m.v., og hun arbejder desuden i grænsefeltet over til projektudviklingssager

Liv rådgiver om valg af egnede kontraktformer, som sikrer, at både krav til digitalisering, bæredygtighed og samarbejde tilgodeses. Hun rådgiver løbende parter i byggeriet om de uoverensstemmelser, der kan være i en byggesag med henblik på, at løse uoverensstemmelserne på det mindst mulige konfliktniveau.

Tablist controls
all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl