Hop til hovedindhold
Case
14. december 2023

Kerry Group køber global laktaseforretning fra Novozymes og Chr. Hansen

Vi har rådgivet fødevarekoncernen Kerry Group plc med købet af Chr. Hansens globale laktaseforretning samt visse relaterede forretningsaktiviteter fra Novozymes i en kompetitiv carve out transaktion

Transaktionen omfatter dels Chr. Hansens globale laktaseforretning og dels visse relaterede forretningsaktiviteter fra Novozymes, herunder en fabrik i Tianjin, Kina, som aktuelt anvendes til produktion til begge sælgernes laktaseforretninger. Derudover har begge sælgerne frasolgt en række IP-rettigheder.

Transaktionen udgør en del af den planlagte fusion mellem Chr. Hansen og Novozymes, som EU-Kommissionen i tirsdags har godkendt, betinget af frasalget af laktaseforretningen, herunder godkendelse af Kerry som køber af laktaseforretningen.

Købet er den tredje i en række nylige transaktioner inden for bioteknologiske løsninger for Kerry, og den tilføjer enzymteknologi til Kerrys forretning, samtidig med at den yderligere styrker Kerrys kapacitet inden for bioteknologiske løsninger. Dette sikrer den fortsatte levering af høj kvalitet, sundhedsbevidste fødevarer.

 

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl