Spring til hovedindhold

Advokat til Fast Ejendom & Entreprise

På grund af stigende tilgang af sager søger vi en advokat, der kan styrke vores afdeling for Fast Ejendom & Entreprise.

 

Hos os kommer du til at arbejde i et inspirerende fagligt og socialt miljø med nogle af landets dygtigste jurister. Vores omgangstone er afslappet, men vores ambitionsniveau er højt. Vi ansætter personer med stærke faglige egenskaber, kommerciel forståelse og vilje til udvikling.

 

Specialiseret - med alsidige opgaver

Du tilknyttes vores afdeling for Fast Ejendom, der primært arbejder med entreprise og transaktion af fast ejendom. Afdelingen består pt. af 35 jurister.

 

Vi rådgiver i danske og internationale sager og varetager opgaver indenfor transaktioner, entrepriseret, udviklingsprojekter, tvangsauktioner, erhvervs- og boliglejeret, finansiering m.v.

Vi har et internationalt perspektiv og blandt vores klienter er nogle af de mest aktive aktører på infrastruktur- og ejendomsmarkedet.

 

Opgaverne spænder vidt, og du skal derfor have mod på forskelligartede opgaver inden for gruppens fagområde. Du får mulighed for – og skal have lyst til – at være med til at udvikle faggruppen.

 

Ambitiøs advokat

Du matcher følgende:

  • Du er advokat med erfaring indenfor vores arbejdsområder
  • Du har ambitioner om faglig specialisering
  • Du har en god forretningsmæssig forståelse og kan kombinere den med dine stærke juridiske færdigheder
  • Du har gode lederegenskaber - vores ansatte advokater har medarbejderansvar og fungerer som projektledere i forbindelse med større sager
  • Du er en energisk teamspiller, der også kan arbejde selvstændigt
  • Du mestrer engelsk på forhandlingsniveau både mundtligt og skriftligt

 

Ansøgning senest den 23. februar 2018

Vi tilbyder moderne og fleksible arbejdsvilkår i et inspirerende fagligt og socialt miljø, hvor vi lægger vægt på din udvikling som advokat og understøtter en individuel karriereplan. Kontakt HR-konsulent Rasmus Marvits på 24 20 80 05 eller HR-chef Lone Wichmann på 61 56 44 86, hvis du vil vide mere om stillingen eller besøg os her på www.bruunhjejle.dk.

 

Send din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter via ”Søg denne stilling”. Vi vurderer ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist: 23. februar 2018