Gå til hovedindhold

Juridisk student og erhvervsjuridisk student

Et studiejob hos Bruun & Hjejle giver dig mulighed for at blive en del af et førende advokatfirma. Vi prioriterer din faglige og sociale udvikling højt, hvorfor du indgår i et stærkt studenterteam og får tilknyttet en fast mentor, der sikrer din læring og følger dig tæt gennem alverdens opgaver inden for det juridiske felt.

Hvad enten du studerer jura eller erhvervsjura, er bachelorstuderende eller kandidatstuderende, har vi plads til dig. Hos Bruun & Hjejle bliver du en del af et stærkt sammentømret studenterteam, som løser opgaver på tværs af fagområder. Dette giver dig en unik mulighed for at opleve alle nuancer af, hvordan det er at arbejde i advokatbranchen.

Rekrutteringsprocessen

Vi ser på det hele menneske, når vi ansætter jurastuderende, og vi forventer ikke, at du kan det hele fra starten, men at du er ambitiøs, dygtig og nysgerrig. Vi er både interesserede i bachelorstuderende og kandidatstuderende på jura- og erhvervsjurastudiet og ser på, hvem du er som person, og hvor du med dine kompetencer vil passe bedst ind. Et studiejob hos Bruun & Hjejle er en unik mulighed for at prøve kræfter med et førende advokatfirma. Vi værner om vores studerende, og derfor vil din ansættelse danne et solidt grundlag for en fastansættelse som advokatfuldmægtig eller erhvervsjuridisk fuldmægtig efter endt studie.

Fleksible rammer

Hos Bruun & Hjejle kommer dit studie i første række. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen med undtagelse af ferie- og eksamensperioder, hvor du får tid til at fordybe dig i studiet, men det er i sidste ende op til dig, hvor mange timer du vil bruge på dit studiejob. Vi er positivt indstillet over for udveksling, og du kan fortsætte med at være tilknyttet Bruun & Hjejle, samtidig med at du dygtiggør dig i udlandet. Som symbol på vores opbakning til dit studie giver vi dig mulighed for at søge et legat på op til 50.000 kr. til specialeskrivning, så du kan fokusere fuldt ud på dit speciale.

Fagområder og opgaver

Som studerende bliver du tilknyttet en enkelt afdeling og studenteransvarlig, men du får mulighed for at løse opgaver på tværs af fagområder. Læs mere om vores juridiske specialer her.

Bachelorstuderende

Som bachelorstuderende får du tilknyttet en erfaren kandidatstuderende eller fuldmægtig som mentor og sparringspartner, der sikrer, at din læring er relevant og tilpasset dine behov. Du kommer til at løse forskellige typer opgaver for flere af vores forretningsområder, som giver dig indsigt i de forskellige juridiske specialer. Dine opgaver vil blandt andet bestå af due diligence af virksomheder eller ejendomme, udarbejdelse af generalforsamlingsreferater og bestyrelsesprotokollater, litteratursøgning, materialesamling og ad hoc-opgaver i forbindelse med tvister og juridiske undersøgelsesopgaver, der nogle gange munder ud i et notat.

Kandidatstuderende

Som kandidatstuderende får du tilknyttet en fuldmægtig eller yngre advokat som mentor og sparringspartner, der sikrer, at din læring er relevant og tilpasset dine behov. Du får en fuldmægtiglignende stilling med tilknytning til et af vores juridiske specialer. Du kommer til at løse komplekse juridiske opgaver sammen med et stærkt og nøje udvalgt team, der har passion for at finde rigtige og individuelt tilpassede løsninger til hver enkelt klient. Dine opgaver vil blandt andet bestå af juridiske undersøgelser og vurderinger, praksissøgning, udarbejdelse af interne og eksterne juridiske notater, interne og eksterne præsentationer, bistand ved sagsbehandling og i nogle tilfælde bistand i forbindelse med udarbejdelse af processkrifter og kontrakter.

Stærkt sammenhold

Bruun & Hjejle er kendt for det gode sammenhold, og det gælder ikke mindst vores studenterteam. Selvom du er tilknyttet en enkelt afdeling, sidder du på studenterkontor sammen med andre studerende på tværs af årgange. Det giver dig rig mulighed for intern faglig sparring i forbindelse med opgaver og dit studie. Vores studenterteam er et godt sammentømret hold, der laver sociale ting sammen på og uden for arbejde, som gør studentertiden hos Bruun & Hjejle mindeværdig.

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl