Hop til hovedindhold

Betroet rådgiver inden for fast ejendom

Vi sammensætter et team af specialister på tværs af juridiske specialer, der matcher klientens behov og sikrer ekspertrådgivning hver gang.

Ejendomshandler kræver ekspertise inden for en lang række juridiske områder foruden ejendomsret. Derfor er vores fokusområde for fast ejendom ikke et juridisk speciale i traditionel forstand. Det er en tværfaglig afdeling, der består af fuldt integrerede teams med spidskompetencer inden for hele spektret af fast ejendom, såsom bank og finans, entreprise, konkurrenceret og rekonstruktion og insolvens.

Vi er til for vores klienter og ser os selv som en fast integreret del af deres teams. Vi ser ud over juraen, udfordrer sagstyper og -strukturer og forholder os til vores klienters kommercielle ståsted i markedet. Vi er en af de mest datadrevne og innovative afdelinger for fast ejendom i Danmark og imødekommer vores klienters skiftende behov som følge af nye markedstendenser, kontraktformer og ændringer i det juridiske landskab.

Fuldt integrerede teams

Vi oplever sjældent, at en opgave kan løses med én kompetence. Derfor består hvert af vores fokusområder af flere juridiske specialer, som vi kombinerer for at løse vores klienters ofte komplekse udfordringer.

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl