Gå til hovedindhold
Case
15. Oktober 2021

Den sydøstlige del af Jernbanebyen solgt til Baneby Konsortiet

Vi har rådgivet Baneby Konsortiet, et nyetableret, dansk konsortium ligeligt ejet af NREP, Novo Holdings og Industriens Pension, i købet af den sydøstlige del af Jernbanebyen, et byudviklingsprojekt i det centrale København, der skal blive til en ny, moderne bydel.

Konsortiets nyerhvervede del vil forventeligt ved vedtagelse af ny lokalplan for området muliggøre opførelse af 140.000 etagemeter i blandet bolig og erhverv. Jernbanebyen forventes samlet set at komme til at rumme i alt 475.000 etagemeter.

NREP, Novo Holdings og Industriens Pension vil i den kommende tid tage del i planudviklingen af Jernbanebyen og bidrage til ambitionen om at skabe en grøn, delvis bilfri bydel, der skal blive én af verdens sundeste. I udviklingen af bydelen vil man fokusere på indeklima, akustik og dagslys, benytte miljøvenlige og energirigtige byggematerialer, og etablere rekreative områder som parker og fodboldbaner i bydelen.

Rådgivning i forbindelse med transaktionen og den fortsatte udvikling af Jernbanebyens sydøstlige del har trukket på specialister i både ejendomstransaktioner, ejendomsudvikling og ejendomsforvaltning.

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl