Gå til hovedindhold

Advokatfuldmægtig og erhvervsjuridisk fuldmægtig

Hvert halve år starter et nyt hold af fuldmægtige i Bruun & Hjejle; et hold bestående af fremtidens nysgerrige advokater, der får en grundig introduktion til arbejdet som advokat gennem uddannelse og tætte samarbejdsrelationer til erfarne advokater og partnere, der sikrer den faglige udvikling for den enkelte medarbejder.

Som advokatfuldmægtig og erhvervsjuridisk fuldmægtig hos Bruun & Hjejle er du sikret det bedste uddannelsesforløb i et advokatfirma, der sætter team før ego.

Rekrutteringsprocessen

Vi ser på det hele menneske, når vi ansætter nye fuldmægtige. Alt handler nemlig ikke om gode karakterer. Den menneskelige karakter er mindst lige så vigtig. Man kan ikke alene læse sig til at blive en god advokat eller erhvervsjurist. Derfor er der heller ikke nogen, der forventer, at du kan det hele fra starten. Vi forventer, at du er dygtig og har mod på en stejl læringskurve. Fuldmægtigtiden handler om at suge til sig, være nysgerrig og stille rigtig mange spørgsmål. Hos Bruun & Hjejle er vi interesserede i, hvem du er som person, og hvor du med dine kompetencer vil passe bedst ind.

Fra fuldmægtig til advokat eller erhvervsjurist

Som advokatfuldmægtig og erhvervsjuridisk fuldmægtig får du det perfekte fundament for at udvikle dig fagligt og personligt. Du kommer til at løse krævende og komplekse opgaver og deltager løbende i vores skræddersyede uddannelsesprogrammer. Som ny fuldmægtig starter du på vores introforløb Launch. Her træner du fundamentale færdigheder og lærer dit nye fuldmægtighold at kende. Efter Launch fortsætter du på Orbit, som er vores interne uddannelse for partnere, advokater, erhvervsjurister og fuldmægtige, der fokuserer på færdigheder, som gør dig i stand til at forstå klientens kommercielle virkelighed og rådgive klienten bedst muligt. Sideløbende med Orbit deltager du i anciennitetsbaseret træning, som introducerer dig til de juridiske områder og discipliner.

Din fuldmægtiguddannelse er baseret på tætte samarbejdsrelationer med erfarne advokater og partnere,  for vi mener ikke, at et talent kan stå alene, men at det derimod skal udvikles sammen med andre. Derfor får du tilknyttet en mentor, som typisk vil være en advokat fra samme faggruppe, som du skal arbejde i. Mentoren understøtter din faglige læring og personlige udvikling med løbende feedback og sparring.

Læs mere om vores uddannelser og karriereudviklingstilbud her.

Opgaver

Bruun & Hjejles strategiske fokusområder er Proces, M&A og Fast ejendom. Hvert fokusområde består af flere juridiske specialer. I vores afdeling for M&A rådgiver du i komplekse offentlige og private transaktioner, mens du i vores afdeling for Fast ejendom rådgiver i komplekse nationale og internationale ejendomstransaktioner, -finansiering og -udvikling, erhvervslejeret, boliglejeret og projektsalg. I vores afdeling for Proces bliver du involveret i komplicerede rets- og voldgiftssager samt undersøgelser af forskellig art fra start til slut. Dine opgaver afhænger af, hvilket speciale du er tilknyttet.

Læs mere om vores forskellige juridiske specialer her.

Team før ego

Vi kan godt lide at sige, at hos Bruun & Hjejle kommer team før ego. Når alle ansatte kender til denne talemåde, skyldes det, at holdånden og det sociale fællesskab ligger dybt forankret i Bruun & Hjejles lange historie. Fra dag et bliver du en del af et fuldmægtigfællesskab, som skaber trygge rammer for din udvikling. Holdånden fortsætter ind i arbejdet, hvor du som fuldmægtig indgår i et team på lige fod med resten af juristerne.

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl