Gå til hovedindhold

Advokat og erhvervsjurist

I Bruun & Hjejle har vi stor respekt for, at vi som mennesker er forskellige. Derfor ser vi dig som individ, og vi sørger for at vægte netop din karriere højt. Vi skaber rammerne for, at du konsekvent kan udvikle dig i det tempo, du ønsker, men vi forventer samtidig, at du som advokat eller erhvervsjurist arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst i relationen til klienter og i løsningen af store, komplekse sager.

Som advokat eller erhvervsjurist hos Bruun & Hjejle bliver du en del af et førende dansk advokatfirma, der finder løsninger på store komplekse sager. Vi fokuserer på M&A, Proces og Fast ejendom. En prioritering, der gør os til nogle af de bedste inden for vores felt og betyder, at du kommer til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste jurister i branchen.

Din karrierevej

Hos Bruun & Hjejle har vi fokus på det enkelte individ. Vi omfavner diversitet og har for længst erkendt, at karriereforløb sjældent er ens. Vi har stor respekt for, at karriere ikke kun handler om dygtiggørelse, specialisering og det næste skridt på karrierestigen. Det handler også om at skabe et arbejdsliv, som harmonerer med alt det andet, livet også byder på. Hos os får du et karriereforløb, der tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og din individuelle udvikling. Uanset, hvor du befinder dig i livet, har vi plads til dig.

Uddannelse

Vi har designet en række uddannelser i Bruun & Hjejle for både advokat- og erhvervsjuridiske fuldmægtige, færdiguddannede advokater og erhvervsjurister og partnere.

Orbit

Vi har skræddersyet en intern uddannelse til partnere, advokater, erhvervsjurister, advokatfuldmægtige og erhvervsjuridiske fuldmægtige, som vi kalder Orbit. Vi udvikler og tilpasser løbende Orbit, så uddannelsen er klientnær og tager udgangspunkt i forventningerne til fremtidens advokat og erhvervsjurist, som løbende forandrer sig. Juraen kan ikke stå alene, men må ses i et forretningsmæssigt perspektiv, som tager højde for vores klienters virkelighed. Derfor har Orbit fokus på ikke-juridiske færdigheder, der – med sideløbende træning af juridiske færdigheder – skal gøre Bruun & Hjejles jurister og erhvervsjurister til de bedste rådgivere for vores klienter.

Læs mere om Orbit her.

Erhvervsjurist i advokatbranchen

Bruun & Hjejle står bag en skræddersyet uddannelse til erhvervsjurister i advokatbranchen, som vi har udviklet i samarbejde med flere andre advokatfirmaer, der også har erhvervsjurister ansat. Uddannelsen imødekommer et behov for at skabe et godt fundament for erhvervsjuristernes virke i advokatbranchen, da man som cand.merc.(jur.) ikke har mulighed for at følge advokatuddannelsen. Uddannelsesforløbet strækker sig over seks kursusmoduler og har fokus på grundlæggende advokatfærdigheder. Uddannelsen udbydes én gang årligt.

Læs mere om uddannelsen her.

Opgaver

Som advokat og erhvervsjurist får du større fagligt, ledelsesmæssigt og forretningsmæssigt ansvar, jo højere anciennitet du har. Dette betyder i nogle tilfælde medarbejderansvar, mens det i andre udmønter sig i projektlederansvar. Du løser store komplekse sager i samarbejde med et team og på tværs af faggrupper. Bruun & Hjejle har ikke et debiteringskrav. For os er det vigtigere, at du anvender dine ressourcer fornuftigt på sager, der sikrer, at du udvikler de rigtige kompetencer.

Vores forventninger

Vi forventer, at du udviser selvstændighed og er ansvarsbevidst. Det betyder blandt andet, at du er selvkørende i sagsløsningen, at du er i direkte kontakt med klienterne, og at du tager ansvar for din egen udvikling. Det forventes, at du med årene lægger en plan og arbejder henimod din ønskede karrierevej, og at du er opsøgende i forhold til netværksmuligheder. Vi forventer også, at du er modig og tør rådgive klienterne, om de skal gå til højre eller til venstre, og står fast på din integritet og faglighed. Det er vigtigt, at du i dit arbejde med klienter er initiativrig og nysgerrig, og at du indadtil er god til at samarbejde. Vi løser sager i teams, og det er derfor en forudsætning, at du er en holdspiller.

Vi forventer også, at du er bevidst om, hvordan du ønsker at tilrettelægge din hverdag, og at du kommunikerer dine behov og ønsker til din leder, så vi sikrer, at du får skabt et arbejdsliv, som også harmonerer med dit liv ved siden af arbejde.

all
sm
md
lg
xl
2xl
3xl
4xl